Wie zijn wij


Biggelaar motordemontage is een klein familiebedrijf waar de passie voor motoren nog echt voelbaar is. Tijdens de koffie komen alle grote motor-belevenissen en de liefde voor motoren uitvoerig aan bod. 

Mijn naam is Frank van den Biggelaar,
Zoals bij veel mensen is mijn liefde voor motoren in mijn jonge jaren al begonnen met het knutselen aan brommers. Hoe harder het ging hoe mooier ik het vond. Dan komt er een moment dat je eigenlijk al geen brommer meer hebt, maar wel nóg sneller wilt.

20 jaar lang heb ik deel genomen aan wegrace wedstrijden in verschillende klassen met zowel standaard als zelfbouw motoren. Zowel het Nederlands als het Europese kampioenschap en wedstrijden op The Isle of Man.

In al deze jaren in de racerij heb ik natuurlijk enorm veel ervaring opgedaan op het gebied van motoren. Daarom heb ik Biggelaar motordemontage opgericht. Op deze manier kan ik mijn passie voor motoren delen en vooral ook doorgeven.

Het doorgeven van de passie lijkt aardig gelukt. Regelmatig is Frank’s zoon Luca op de zaak te vinden. Ook is er een groep vaste gasten ontstaan. Ze vinden het allemaal leuk om de passie voor motoren door te geven, sommigen sleutelen anderen komen voor onderdelen of alleen voor een busje kettingvet. Én natuurlijk voor Frank’s zeer goede koffie!